Van Rijn Racing nog niet van start

  • New engine
  • Carrosserie
: VRR : eigen

Nog een kleine maand, dan opent het nieuwe rallycross seizoen weer in de lage landen. Maar nog niet voor team Van Rijn Racing. Na afgelopen seizoen aan de start te zijn verschenen, kwam het seizoen halverwege ten einde. Na veel overleg en pogingen deze problemen op te lossen, heeft het team een keuze moeten om een compleet nieuwe motor te moeten gaan opbouwen. Deze keuze heeft men pas kort geleden kunnen maken, vandaar dat de start van het seizoen niet gehaald kan worden. Van Rijn Racing en haar sponsoren willen de zaken eerst goed op orde hebben, om niet nog een seizoen mee te hoeven maken zoals vorig jaar.
 
Komende periode gaat door het team intensief gewerkt worden aan een compleet nieuwe krachtbron voor hun Skoda. In samenwerking met een lokaal bedrijf, zal het team zelf meer grip krijgen op de bewerkingen aan hun motor. Van Rijn zal zo snel mogelijk zich weer willen mengen in de nationale wedstrijden.
 
De carrosserie zelf zal ook onder handen worden genomen. Het oranje van de afgelopen jaren gaat verdwijnen uit de lay-out van de rallycross wagen. Wat de nieuwe kleurstelling zal worden, zal voor nu nog even achter de schermen blijven.
 
Wel is zeker dat een aantal sponsoren zich voor komend seizoen zich aan team Van Rijn Racing zal blijven verbinden. Naast  de ‘Van Rijn Bedrijven’ (Iveco van Rijn Mijdrecht, Lasbedrijf J.J. van Rijn, Theo van Rijn Autoschade, HTC van Rijn, W.J. van Rijn Bouw- en Timmerwerken, P.J. van Rijn Timmer- en Montagewerken), blijven ook webbureau I-tee Media Solutions, HC Holland Laadkranen, Snoopy Kinderopvang en Petronas Nederland aan het team verbonden voor komende jaren.
  

EUROCIRCUIT  VALKENSWAARD  NK RALLYCROSS  BK RALLYCROSS